UNICEF CUP 2016

I år har vi 8 hold med i den velgørende fodboldturnering, som vil give alt hvad det har i sig, for at vinde den eftertragtede pokal og underholde de (forhåbentlig) mange fremmødte tilskuere.

Blandt de deltagende hold i årets udgave af UNICEF CUP er, ud over Danmarks mest velgørende fodboldhold, sidste års vindere fra TV landsholdet med bl.a. Lars Christiansen og Stig Tøfting. Musikerlandsholdet med selveste Nik & Jay, Joey Moe m.fl. og Komikerlandsholdet anført af Carsten Bang med en altid meget veloplagt Sebastian Dorset i truppen. Derudover vil også Ingeniørlandsholdet, YouTuberLandsholdet, et All-Star hold fra BK Skjold og et endnu ikke offentliggjort hold spille med om den velgørende pokal.

Dørene åbner kl. 13 og kampene afvikles mellem kl. 14 og kl. 17. Entréen koster 50,- for voksne, mens børn under 12 år kommer gratis ind. Overskuddet går til UNICEFs vaccineprojekt.Der vil være mulighed for at købe såvel velgørende hotdogs og drikkevarer under hele arrangementet, hvor overskuddet går til UNICEFs vaccineprojekt.

Køb billetter her

Følg med på vores FB side, hvor flere deltagende kendisser vil blive offentliggjort, så snart vi har fået deltagelsen bekræftet 

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor