Endnu en skuffelse mod AIA i jubilæumskamp

Ikke færre end 3 gange har vi fejret en jubilar i en kamp mod AIA og de 2 foregående gange er jubilæumskampen endt med nederlag. Desværre endte Ulrik "Usche" Lind's store dag, hvor han rundede 100 kampe for holdet, også med et nederlag - dog et snævert et af slagsen.

 

På en aften med perfekt fodboldvejr på Rønbæk Stadion, var rækkens 2. plads i spil for begge mandskaber. AIA besad pladsen inden aftenens kamp, men var kun 3 points foran os. Udover 100 kamps jubilaren var der også blevet plads til en debutant på holdet mod AIA. David Krogh Andersen har længe været på tale til debut, men en travl kalender har holdt ham ude af holdet indtil nu.

 

Kampen:

 

Kampen bar præg af at være en topkamp mellem to meget jævnbyrdige mandskaber. Vi gik indtil kampen med det mål at veksle et par meget ærgerlige præstationer de sidste par kampe mod AIA til en god kamp med en sejr som bonus. AIA gjorde alt hvad de kunne for at spolere festen.

 

Hele vejen igennem kampen bølgede spillet frem og tilbage, og ingen af holdene kunne holde længerevarende styring på kampen. Rent chancemæssigt havde vi dog igen overtaget, men det blev langt hen ad vejen kun til halvfarlige forsøg som ikke rigitg udfordrede målmanden.

 

Kasper "Poppe" Andersen havde fået genvalg efter en glimrende kamp sidste uge mod Forza Fremad. "Poppe" var flere gange rystende tæt på at score det der viste sig at kunne være blevet et afgørende mål, men en gang i første halvleg og to gange i anden fandt han sigselv med en hektar plads midt i feltet efter dødbolde, men alle tre gange fik han så dårligt træf med hovedet at målmanden end ikke blev udfordret.

 

Morten Bang var endnu engang på måljagt. Han øjner stadig scoringsrekorden for en sæson på 26 mål, hvor han pt. mangler 6 mål for at tangere. Afslutninger fra spydspidsen manglede ikke i aftenens kamp, men for anden kamp i træk var skarpheden blevet hjemme. Med godt 5 minutter igen kom Bang dog tæt på med et forsøgt lob over målmanden, men ind ville bolden ikke.

 

MÅL! 0-1

I stedet var skæbnen endnu engang hård ved os i den anden ende af banen. med godt 10 minutter tilbage af kampen bryder AIA igennem på venstrekanten og et meget skarpt indlæg kaster Claus Brixius sig frem og får en inderside på, der sender bolden i nettet bag en sagesløs Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet, som ellers havde stået en stor kamp og reddet flere store chancer tidligere i kampen.

 

Det lykkedes os ikke at komme tilbage efter scoringen og kampen endte med et skuffende 0-1 nederlag. Ærgerligt for "Usche" at han ikke fik en succes i jubilæumskampen og ærgerligt for holdet at en ellers lovende efterårssæson skulle afsluttes på denne måde.

 

Der venter nu kun en udsat kamp mod JAI den 3. oktober som ikke har andet en statistisk relevans. Hverken os eller JAI kan ændre på vores respektive pladseringer i tabellen uanset resultatet, så det bliver en kamp hvor begge hold kan spille helt frit, og hvor Morten Bang blot skal nette 6 gange for at tangere Jakob Hansens rekord for flest sæsonscoringer.

 

Efter kampen blev Jesper "Mini" Olesen fortjent hædret som kampens bedste spiller af medspillerne. Han fik 5 stemmer mens Søren Andersen, "Smørhånd" og David Krogh Andersen hver fik 3 stemmer. Sidste stemme gik til "Poppe" som nok ikke er helt færdig med at ærge sig over de brændte chancer...

 

Holdet mod AIA:

"Smørhånd" - Søren A., "Mini", "Krølle" Hansen, "Store" - "Mik Mak", D. Andersen, Lybye, "Poppe" - Bang, "Usche" - Rafn, Salling-Thomsen 

Sponsorer
Lej en pølsevogn

Vidste du....

at hele 37 forskellige spillere har været i kamp for holdet i 2012?

 

Med et forestående comeback til Jesper Brandi mod JAI kommer vi op på 38 spillere for året.

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor