Velgørende hattrick på Aarhus Teater

Danmarks mest velgørende fodboldhold fyldte onsdag den 21. november Aarhus Teater til foredrag, komik og musik i topklasse. Overskuddet gik ubeskåret til UNICEF, og der var eftertanke- og lattergaranti for alle.

Aftenens medvært, komiker Carsten Bang, satte lattermusklerne på overarbejde, fornemt flankeret af Sportsdirektør Simon Schiølin. Journalist Rasmus Tantholdt gav et yderst tankevækkende og stærkt foredrag, om sine oplevelser i det krigshærgede mellemøsten, inden folkekære Poul Krebs sluttede aftenen af med sine populære musikalske fortællinger.

Læs mere
UNICEF Cup 2018

Lørdag den 8. september samlede vi 8 velgørende landshold, til den 5. årlige UNICEF Cup i København. Der blev kåret 1 vinder på banen, men uden for banen var det børnene i Grønland, der var dagens helt store vindere. På blot 3 timer samlede vi ca. 150.000,- ind til UNICEF’s projekt for Grønlands børn. De 150.000,- kan kan lægges oveni de 500.000 stk. livsvigtige vacciner vi har garanteret at donere til UNICEF i 2017/18.

Læs mere
Velgørende rekord i Hinnerup

Lørdag den 21. maj blev det stort anlagte velgørende rekordforsøg, med en 10 timer lang fodboldkamp, i den velgørende sags tjeneste gennemført på Rønbæk Stadion i Hinnerup. Formålet med arrangementet var at samle penge ind til UNICEF's kampagne for Poliovacciner til udsatte børn i verdens brændpunkter, hvor målsætningen for Danmarks mest velgørende fodboldhold (#DMVF) er at nå op på i alt 250.000 vacciner inden årets udgang.

Læs mere
Velgørende fodboldhold tilbage i Barcelona

Thorsø, Virup IF, RCD Espanyol og FC Barcelona. Spilleplanen for Danmarks mest velgørende fodboldhold (DMVF) er ikke helt normal, men når det så er sagt, så er der ikke meget omkring DMVF der kan sammenlignes med konventionelle fodboldhold eller –klubber.

Læs mere
En lang række...

...en RIGTIG lang række bliver det til, hvis man stiller 250.000 børn op efter hinanden.

Læs mere
Velgørende fodbold i børnehøjde

Som det næsten er blevet tradition, så indledte vi vores stort anlagte velgørenheds arrangement - UNICEF CUP 2014 - med en Velgørende Mini-Fodboldskole for børn op til 14 år.

Læs mere
UNICEF Cup 2014

Stedet er Østerbro Stadion, København. Det er lørdag den 6. september, klokken er 15.00, der er høj sol og skyfri himmel. Rammerne er helt i top til kick-off på UNICEF CUP 2014.

Læs mere
Velgørende Oldboys på den anden side af jorden

"Never seen before" er det udgangspunktet for ledelsen når et nyt velgørende koncept kommer i støbeskeen. I år må man sige at vi aldrig har været så meget på udebane, som det var tilfældet på turen til Shanghai i Kina.

Læs mere
Ny velgørende samarbejdspartner

UNICEF og Danmarks mest velgørende oldboyshold indgår omfattende samarbejde for de næste 3 sæsoner. 25 mio liter vand på vej til udsatte børn rundt omkring i verden.

Læs mere
Showkamp mod Komikerlandsholdet

1. juni var Fælledparken i København rammen om en noget særpræget fodboldkamp mellem Danmarks mest velgørende oldboyshold og det danske Komikerlandshold, anført af Carsten Bang. Kampen var under kyndig ledelse af "Karma Kongen" himself Master Fatman. Showkampen mod cremen af den danske stand up scene havde selvfølgelig også et velgørende element, og hver af de deltagende komikere betalte 10.000,- for at deltage. Pengene bliver brugt til at bygge huse til fattige familier i Burundi via ADRA Danmark.

Læs mere
Velgørende børnedag stor oplevelse for børn og oldboys

På anden dagen af vores Grønlandstur var det børne selv der var i centrum. En lille del af de børn vores projekt Støt Grønland samler midler ind til fik en oplevelse de aldrig havde fået før, da 30 oldboys fra Hinnerup afholdte børnedag i fodboldens tegn. 53 børn i alderen 6-13 år deltog i børnedagen, som indeholdte både opvarmningslege og øvelser med bolden. Piger som drenge deltog med stort engagement, og vi fik et førstehånds indtryk af hvor stor en forskel så "lidt" som en bold og en fodboldtrøje kan gøre på børnenes hverdag.

Læs mere
Velgørende oldboys på glat is i Grønland

Vores tur til Grønland blev indledt med en velgørende fodboldkamp på den Indlandsisen, mod et hold samlet af grønlandske personligheder, som alle havde betalt mellem 10.000,- og 25.000,- til vores projekt Støt Grønland for at deltage. Vi var i særdeleshed kommet på udebane, og havde ikke samme balance på det glatte underlag som vores lokale modstandere.

Læs mere
StøtAfrika ud i æteren

Sportsdirektør Simon Schiølin var tirsdag den 3. april live i P3 for at fortælle om StøtAfrika konceptet og holdets tur til Dubai

Læs mere
Mødet med legenden

Direktionen for Danmarks mest velgørende oldboyshold bød mandag den 26. marts 2012 den seneste ambassadør velkommen i folden...

Læs mere
Sponsorer
DIS
Urban House

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor