Kendte danskere spiller fodbold for verdens mest udsatte børn

En stribe af Danmarks dygtigste musikere, komikere, tv-værter, ingeniører og YouTubere lader fodboldstøvlerne tale lørdag den 9. september til UNICEF Cup på Østerbro Stadion. Målet er at hjælpe Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold med at donere 25 millioner liter rent vand til udsatte børn.

Læs mere
Fantastisk dag på Østerbro Stadion

Høj sol over Østerbro. 8 hold. Knap 1000 tilskuere. Velgørenhed i verdensklasse.

Læs mere
UNICEF CUP 2016

Lørdag den 17. september afholdes UNICEF CUP 2016, og vi håber du, dine venner og familie finder vej ud til Østerbro Stadion og støtter op om den gode sag.

Læs mere
Velgørende rekord i Hinnerup

Lørdag den 21. maj blev det stort anlagte velgørende rekordforsøg, med en 10 timer lang fodboldkamp, i den velgørende sags tjeneste gennemført på Rønbæk Stadion i Hinnerup. Formålet med arrangementet var at samle penge ind til UNICEF's kampagne for Poliovacciner til udsatte børn i verdens brændpunkter, hvor målsætningen for Danmarks mest velgørende fodboldhold (#DMVF) er at nå op på i alt 250.000 vacciner inden årets udgang.

Læs mere
Danmarks længste og mest velgørende fodboldkamp

Kom og vær med, når Danmarks længste og mest velgørende fodboldkamp spilles lørdag den 21. maj fra kl. 10-20 på Rønbæk Arena i Hinnerup.

Læs mere
UNICEF CUP 2015

Kom og støt en god sag, når cremen af dansk musik, komik, TV og kunst tørner sammen med Ingeniørlandsholdet og Danmarks mest velgørende fodboldhold til UNICEF CUP den 26/9 kl. 14.00-17.00 på Østerbro Stadion. ...

Læs mere
En lang række...

...en RIGTIG lang række bliver det til, hvis man stiller 250.000 børn op efter hinanden.

Læs mere
UNICEF Cup 2014

Stedet er Østerbro Stadion, København. Det er lørdag den 6. september, klokken er 15.00, der er høj sol og skyfri himmel. Rammerne er helt i top til kick-off på UNICEF CUP 2014.

Læs mere
Velgørende Oldboys på den anden side af jorden

"Never seen before" er det udgangspunktet for ledelsen når et nyt velgørende koncept kommer i støbeskeen. I år må man sige at vi aldrig har været så meget på udebane, som det var tilfældet på turen til Shanghai i Kina.

Læs mere
Ny velgørende samarbejdspartner

UNICEF og Danmarks mest velgørende oldboyshold indgår omfattende samarbejde for de næste 3 sæsoner. 25 mio liter vand på vej til udsatte børn rundt omkring i verden.

Læs mere
Showkamp mod Komikerlandsholdet

1. juni var Fælledparken i København rammen om en noget særpræget fodboldkamp mellem Danmarks mest velgørende oldboyshold og det danske Komikerlandshold, anført af Carsten Bang. Kampen var under kyndig ledelse af "Karma Kongen" himself Master Fatman. Showkampen mod cremen af den danske stand up scene havde selvfølgelig også et velgørende element, og hver af de deltagende komikere betalte 10.000,- for at deltage. Pengene bliver brugt til at bygge huse til fattige familier i Burundi via ADRA Danmark.

Læs mere
Velgørende børnedag stor oplevelse for børn og oldboys

På anden dagen af vores Grønlandstur var det børne selv der var i centrum. En lille del af de børn vores projekt Støt Grønland samler midler ind til fik en oplevelse de aldrig havde fået før, da 30 oldboys fra Hinnerup afholdte børnedag i fodboldens tegn. 53 børn i alderen 6-13 år deltog i børnedagen, som indeholdte både opvarmningslege og øvelser med bolden. Piger som drenge deltog med stort engagement, og vi fik et førstehånds indtryk af hvor stor en forskel så "lidt" som en bold og en fodboldtrøje kan gøre på børnenes hverdag.

Læs mere
Velgørende oldboys på glat is i Grønland

Vores tur til Grønland blev indledt med en velgørende fodboldkamp på den Indlandsisen, mod et hold samlet af grønlandske personligheder, som alle havde betalt mellem 10.000,- og 25.000,- til vores projekt Støt Grønland for at deltage. Vi var i særdeleshed kommet på udebane, og havde ikke samme balance på det glatte underlag som vores lokale modstandere.

Læs mere
Støtafrika.dk Cup

HOG og Støtafrika.dk afholder velgørende Old Boys indefodboldstævne den 2/2-13. ALLE kan deltage – Du kan samle et hold af kammerater, naboer, kolleger etc.

Læs mere
StøtAfrika ud i æteren

Sportsdirektør Simon Schiølin var tirsdag den 3. april live i P3 for at fortælle om StøtAfrika konceptet og holdets tur til Dubai

Læs mere
Mødet med legenden

Direktionen for Danmarks mest velgørende oldboyshold bød mandag den 26. marts 2012 den seneste ambassadør velkommen i folden...

Læs mere
På vej til Dubai

Onsdag den 21. marts tager Danmarks mest velgørende oldboyshold afsted på nye eventyr - denne gang går turen til Dubai i selskab med holdets 2012 ambassadør, Ebbe....Sand (selvfølgelig)

Læs mere
Velgørende fodbold i børnehøjde

Som det næsten er blevet tradition, så indledte vi vores stort anlagte velgørenheds arrangement - UNICEF CUP 2014 - med en Velgørende Mini-Fodboldskole for børn op til 14 år.

Læs mere
Velgørende fodboldhold tilbage i Barcelona

Thorsø, Virup IF, RCD Espanyol og FC Barcelona. Spilleplanen for Danmarks mest velgørende fodboldhold (DMVF) er ikke helt normal, men når det så er sagt, så er der ikke meget omkring DMVF der kan sammenlignes med konventionelle fodboldhold eller –klubber.

Læs mere
UNICEF CUP 2015 - endnu en velgørende succes

Mellem 600 og 700 tilskuere kom og støttede en god sag, da cremen af dansk musik, komik, TV og kunst tørnede sammen med Ingeniørlandsholdet og Danmarks mest velgørende fodboldhold til UNICEF CUP lørdag den 26/9 på Østerbro Stadion.

Læs mere
Sponsorer

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor