Mødet med legenden

Nemlig ingen ringere end fodboldguden, legenden, Guds hånd, geniet, verdens bedste fodboldspiller gennem tiden - selveste DIEGO MARADONA!

I forbindelse med holdets tur til Dubai i slutningen af marts måned, kom der i 11. time et møde i stand med legenden over dem alle. Det eneste aber dabei var, at mødet var planlagt til mandag den 26. marts kl. 16 lokal tid, hvor holdet på det tidspunkt havde hængt i luften på vej hjem til Danmark....

Derfor var gode råd dyre, da hele truppen inklusiv TV2 kameramand og 2012 ambassadør Ebbe Sand stod i Terminal 1 i Dubais lufthavn mandag eftermiddag. Vanen tro var der ikke langt fra hensigt til handling, hvorfor holdets to direktører og TV2s udsendte kamerahold uddelte 29 high-fives og 'male hugs', sagde farvel og tak for en fantastisk tur til truppen og satte kursen mod Al Wasl Sports Club i stedet for Hamburg. 

Herefter fulgte ventetid, rundvisninger på anlægget, samtaler, et utal af håndtryk, juice, lidt mere ventetid, fotosessions, kørsel i golfvogn, ventetid, lidt mad og til sidst endnu mere ventetid, indtil han - Fodboldkongen over dem alle - kom ud fra omklædningsrummet. Han havde bare ikke liiiige så vanvittig meget lyst til at snakke og hastede således over mod træningsbanen, som var hermetisk lukket. Så kan det nok være, at såvel marketing- og sportsdirektør som TV2 kameramand fik benene på nakken og slog alle oldboysrekorder i sprint! 

Midt på parkeringspladsen i en menneskemængde indeholdende alt fra Argentina-fans og lokale beboere til klubfolk, en dansk generalkonsul og prostituerede(!) lykkedes det marketingdirektør Anders Lunde på spansk at få forklaret manden i centrum om StøtAfrika projektet, hvorefter han stillede velvilligt op til fotos og autografskrivning. 

IMG_9480

IMG_4177

I al beskedenhed lidt af et scoop, og det er vist overflødigt at tilføje, at den lille udsendte velgørende danskerdelegation følte sig som tre små skoledrenge med vandkæmmet hår, korte bukser og knæstrømper, da såvel signerede fodboldtrøjer og fodbold som fotos og video var i kassen med verdens bedste fodboldspiller gennem tiderne! Se mange flere billeder i Galleriet

IMG_4167 

Sponsorer
Hummel

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor