Ny nedtur mod hold vi skulle slå

Efter et overraskende nederlag til Skødstrup i sidste spillerunde, skulle vi forsøge at rejse os mod et andet af de hold, vi betegner som svagere end os i året turnering. Vi havde slået ASA Aarhus på hjemmebane, i en kamp som vi stort set havde kontrolleret fra start til slut, så forventningerne til sejr var absolut til stede inden kampstart.

1. Halvleg

MÅL!

Kampen startede på "traditionelt velgørende" vis med at vi kom bagud 0-1 - denne gang dog først efter 10 min. Spillet hang ikke rigtig sammen og vi havde svært ved at finde hinanden op gennem banen.

Midt i halvlegen lykkedes det dog at komme igennem på højrekanten og med et hårdt og præcis indlæg fra Jesper "Mini" Lauridsen  var Jesper "Baule" Bausager, der havde taget turen nede fra venstre back, meget tæt på at udligne med knaldhårdt hovedstød. Desværre lykkedes det ASA's målmand at trække en feberredning ud af ærmet.

MÅL!

I det 27. min kom vi tilbage i kampen igen efter et opspil på højrekanten. En tværaflevering fra "Mini" blev opsnappet af Jacob Hansen, der tog bolden til sig, tog et træk ind i banen og med sin berømte signaturscoring satte han, med største lethed, bolden over i modsatte målhjørne til 1-1. Vi var tilbage i kampen.....troede vi.

MÅL!

Blot minuttet efter lå bolden bag vores keeper Henrik Pilgaard, der efter mange kampes fravær var tilbage mellem stængerne.

I slutningen af halvlegen satte ASA os under hårdt pres med lidt ekstra fysik i vores felt. Med to skud på overliggeren kunne de på daværende tidspunkt reelt have lukket kampen.

2. Halvleg

Efter en lille opsang i pausen fra Cheftræner Kaspar "Kalle" Knusden, kom vi bedre igang i andenhalvleg. Vi søgte at holde mere gang i bolden med flere korte afleveringer.

MÅL!

Efter 5 minutters spil gav det mere tålmodige spil pote. Jacob Hansen udlignede med endnu en signaturscoring og bragte os tibage i kampen, denne gang efter oplæg fra Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet

MÅL!

Vi havde dog ikke lært af vores første udligning fra første halvleg, for endnu engang gik der kun et minut før ASA havde bragt sig foran igen. Et gigantisk knæk for moralen.

MÅL!

Blot 10 minutter efter 3-2 scoringen var den gal igen. Denne gang var det sløset forsvarsspil efter en dødbold der var problemet.

På trods af at vi var nede med 4-2 kæmpede vi os dog tilbage i kampen. Vi havde fortsat overtaget i spillet og med et kvarter igen fik vi tilkæmpet os et straffespark, da Hansen slap alene igennem og blev hægtet i feltet. Hansens effektivitet svigtede dog denne gang og målmanden reddede sparket fra 11 meter pletten.

Efter en times spil var vi igen tæt på at reducere, da "Mini" fik et godt træf på et indlæg, men desværre ramte hans first-timer foden af stolpen. Det var "stole ud" for os, og det var derfor svært at bevare optimismen og spilleglæden.

De sidste 10 minutter svingede spillet frem og tilbage, men endnu et nederlag på 4-2 var en realitet imod et hold, som vi under normale omstændigheder burde have slået.

SLUT!

Kampens spiller blev Jacob Hansen med 5 stemmer, som med sine 2 mål kom op på 10 mål for sæsonen. De to unge midtbanespillere Christian "Chrølle" Hansen og Klaus Rafn fik hver 3 stemmer, og der faldt 2 stemmer til hver af de hårdtkæmpende Jesper "Mini" Lauridsen  og Jesper Bendix.