Bang goal-show sænkede Vorup

Aftenens modstander fra Vorup var et af de bedre hold i vores gruppe før sommer pausen. De er til gengæld ikke kommet godt i gang med efteråret, og derfor øjnede vi allerede inden kampen en chance for at revanchere 2-0 nederlaget fra april måned.

Vorup ankom meget sent til kampen, og nåede dårligt nok at få varme i kroppen inden kampstart. Det udnyttede vi til at sætte os på spillet fra start, og var også først med et par kompetente afslutninger. Vorup var dog også nærgående i kampens indledning. Et par meget farlige langskud blev dog håndteret sikkert af en velspillende Henrik Pilgaard i målet.

Efter 27 minutters spil kiksede organisationen imidlertid i vores forsvar, efter vi havde mistet bolden i opspillet. Vorup var hurtigst i omstillingsspillet, og fik bragt sig fri i feltet hvor Pilgaard var chanceløs på afslutningen. Gæsterne var kommet foran 0-1 i en indtil da meget lige forestilling.

Scoringen satte for alvor gang i aktiviteten foran mål. Bare minuttet efter fandt Christian Hansen topscorer Morten Bang i feltet, og Bang gjorde skaden fra tidligere missere god igen med en sikker udligning til 1-1.

Efter 30 minutters spil var den gal igen i vores forsvar. Vorup kom endnu en gang for let igennem til afslutning, og bragte sig - for anden gang på 3 minutter - foran i kampen. Vi skulle dog få udlignet igen inden pausen. I halvlegens sidste minut sparkede Jakob Hansen hjørnespark mod bageste stolpe, hvor Christian Hansen dukkede op og headede mod mål. For anden kamp i træk blev hans hovedstød clearet på stregen, men denne gang faldt riposten ud til ham igen, og anden gang svigtede han ikke men headede bolden i nettet til 2-2.

Efter pausen blev Christian Hansen sat til at lukke af for Vorups playmaker, som havde gjort det meget svært for vores midtbane og forsvar i første halvleg. Christian løste opgaven perfekt, og Vorup havde nu meget svært ved at etablere sig frem ad banen.

I denne fase af kampen havde vi igen fået et spillemæssigt overtag, og Vorups forsvar blev gang på gang udfordret med dybdeløb fra Morten Bang og Jakob Hansen. Godt 5 minutter inde i halvlegen fik vi udbytte af spilovertaget. Jakob Hansen fandt endnu en gang Christian Hansen på et hjørnespark, men denne gang fik Christian ikke ordenligt ramt på hovedstødet. I stedet faldt bolden til Jesper "Store" Søndergaard, som via skulderen fik "styret" bolden i nettet til 3-2.

Efter scoringen fortsatte vi med at spille bolden i dybden til Bang og Hansen. Selv Pilgaard tog del i de dybe afleveringer. Således fik han midt i halvlegen sendt Bang afsted med en langt udspark, og da forsvaret ikke kunne stille meget op mod Bangs hurtighed, havde han forholdsvis nemt ved at bringe sig til en åben chance. Denne missede han ikke, og vi var nu foran 4-2.

Herefter gik Vorup mere eller mindre i opløsning, og på to næsten identiske situationer fik Jesper Lybye sendt Bang alene mod mål, og begge gange satte Bang sikkert bolden i nettet. Inden det sidste mål havde Pilgaard afværget en oplagt scoringschance, da Vorups lynhurtige kontraspil gav en friløber mod mål. Af uforklarlige årsager valgte angriberen dog at forsøge en tværaflevering til en medspiller i stedet for afslutningen. Dette udnyttede Pilgaard til at få slået bolden væk fra farezonen, hvorefter bolden blev endeligt clearet.

Kampen endte med en sikker 6-2 sejr til de lokale legender, efter endnu en 4-måls kamp af Morten Bang, som nu er kommet op på 13 sæsontræffere.

Efter kampen blev Christian Hansen udråbt til kampens bedste spiller. Det var tredje gang i fire kampe at han fik denne ære.