Banket på plads af Skovbakken

Onsdag aften skulle vi forsøge at fortsætte den gode rytme vi var kommet i, efter sejren over Hasle og den uafgjorte kamp mod Skanderborg. Modstanderen var Skovbakken som slog os 5-1 i foraret, i en kamp hvor vi var uheldige med ikke at få mere med fra kampen end en øretæve. Det skulle revancheres i "returkampen".

Der var endnu engang rokeret rundt på holdet, hvor Martin Bille returnerede fra en skadespause for at trække i målmandstrøjen for første gang i hans Oldboys 30+ karriere. Morten Bang var blevet rykket tilbage på ventre kanten mens vores bageste kæde igen var sammensat med en ny kostallation.

Vi vidste at nøglen til at få noget med fra kampen mod Skovbakken var fight og god kommunikation i alle geledder. Modsat det første møde kom vi ikke godt fra start i denne kamp, og vi kom hurtigt til at give Skovbakken for meget plads til at spille bolden frem til deres skarpe angribere. Midtbanen så ud til at være i konstant undertal og var konstant et halvt skridt efter modstanderen, mens manglende kommunikation i forsvaret gav angibere plads til at løbe i de rigtige huller.

Efter små 10 minutters spil blev vi spillet tynde for første gang, og hjemmeholdet bragte sig på 1-0. Skovbakken var denne aften noget mere skarpe foran mål end i den første kamp, og de fik stort set scoret på alle deres afslutninger inde i feltet. Dermed skal der ikke tages noget fra Billes debutantindsats i målet.

Vi spillede en fornuftig gang fodbold i starten af halvlegen, og kom frem til et par kvalificerede afslutninger ved bl.a. Morten Bang og Christian Hansen. Sidstnævnte fik clearet et hovedstød på målstregen ved stillingen 1-0.

Skovbakken var dog det bedste hold på banen, og da vi var lant mindre aggressive og havde meget lidt held med presspillet, var det for nemt for Skovbakken at komme til afslutninger. Efter 30 minutters spil havde hjemmeholdet bragt sig foran 4-0, og Cheftræner Kaspar "Kalle" Knudsen tog affære med en dobbeltudskiftning for at stabilisere holdet inden pausen. Vi fik her en debutant på banen i skikkelse af Morten Hansen, som var blevet indkaldt til kampen.

Vi holdte stand med den nye konstallation indtil små 10 minutter ind i anden halvleg, men så var Skovbakken igen kommet i feltet, og fik passeret Bille til 5-0. Kort tid efter blev vi ramt af en gult kort, da dommeren vurderede at Christian Hansen gik for voldsomt ind i en tackling. Overtallet udnyttede Skovbakken til at bringe sig på 6-0.

Herefter foregik alt spil på hjemmeholdets primisser, med to yderligere scoringer fik de afleveret den største øretæve vi nogensinde har fået af noget hold de 5 sæsoner vi efterhånden har eksisteret. 8-0 endte kampen, hvor Jesper "Mini" Olesen indkasserede vores andet gule kort med få minutter tilbage.

Der var aldrig tvivl om hvem det bedste hold var, og da vi ikke mødte op 100% klar til kamp blev vi ganske enkelt splittet ad på alle leder og kanter.

Selvom det var svært at pege på den bedste spiller i kampen, var der stor enighed om at Christian Hansen skulle have Man Of The Match æren for anden gang i tre kampe.