Første clean sheet i 13 måneder

Sidste kamp inden vinterpausen, og vi var udfordret på truppens størrelse. Kun en enkelt udskifter kunne der skrabes sammen, så vi var presset til at tage kontrol over kampen fra start, og holde tempoet på et niveau, så vi kunne klare os igennem hele kampen med få udskiftninger.

Det var en jævnbyrdig start på kampen, med chancer i begge ender, hvor vi kom tættest på med et stolpeskud. Vi skulle dog 24 minutter ind i kampen for at få den første scoring. Kim Rafn, som har været i noget af et målhumør på det sidste, fik erobret bolden højt oppe på gæsternes banehalvdel, og han gik direkte mod mål og bragte os stensikkert foran 1-0.

Kort før pausen fik Jan Christensen bolden fra Peter Breiner midt på banen, og mens han bringer bolden frem på BMI's bane, bakker både midtbane og forsvar tilstrækkeligt til at Jan C kommer indenfor skudafstand. Med et gedigent hug brager Jan C bolden i nettet til 2-0, bag en sagesløs målmand.

2. halvleg starter ligeså jævnbyrdigt som den første, men vi holder stand foran eget mål. Med 10 minutter tilbage af kampen kombinerer Jan Christensen og Peder Soelberg på et lille område på kanten af feltet, og Soelberg får serveret en perfekt tværbold til Martin Bøjer, som sikkert sparker os i front med 3-0.

Til gæsternes store ros, fortsatte de med at presse os. Efter 28 minutter af 2. halvleg får de fremtvunget et straffespark, da benene på deres udmærkede angriber svigter under ham, i en nærkamp med Jesper "Store" Søndergaard. Heldigvis er Jesper "Smørhånd" Kjærskov blevet holdt varm gennem hele kampen, og han redder straffesparket på fornemste vis. For at gnide salt i såret, får vi tilkendt et straffespark få minutter senere, som Martin Bøjer sikkert omsætter til slutresultatet 4-0.

Slutresultatet var på ingen måde retvisende for kampens jævnbyrdighed, men kun det ene hold havde den nødvendige skarphed når det gjaldt forna mål. I denne uge var det så os.

Med et sjældent clean sheet og et reddet straffespark, var der ingen tvivl om at Jesper "Smørhånd" Kjærskov blev Man og the match. Han fik ikke mindre end 10 af 13 stemmer, mens de resterende stemmer blev fordelt med 1 stk. til hver af Peder Soelberg, Jan Christensen og Martin Bøjer.