Modstander havde for nemt spil

Optakten til aftenens kamp var igen ikke opløftende. Masser af skader og afbud af andre årsager betød, at vi igen måtte ud at låne spillere uden for bruttotruppen. Vi var sågar nødsaget til at have et par spillere med, som trak med småskader inden kampen, bare for at kunne stille med fuld start 11'er.

Til trods for omstændighederne, med nye ansigter og spillere der ikke var 100%, var vi boldstyrende fra kampens indledning, selvom vi ikke formåede at skabe ret meget på den sidste tredjedel af banen. Brabrand chokstartede med en scoring på kampens første afslutning, da et indlæg fra højrekanten blev rettet af, og delvist snød Morten Andersen i midterforsvaret, så den rutinerede Brabrand angriber lige præcis kom foran Morten, og kunne sparke bolden i nettaget fra tæt hold til 1-0.

Målet slog os heldigvis ikke ud, og småspillet fra egne rækker fremad banen fungerede rigtig fint, men den sidste afgørende aflevering sad ikke lige i skabet, og chancerne udeblev. Vi var farligst på indkast og hjørnespark. Ét af de nye ansigter i truppen, Søren "Bjergby" Skov kastede nogle meget skarpe og meget lange indkast, som skabte lidt panik i feltet ved flere lejligheder. Efter 16 minutter faldt en nedfaldsbold til Martin Bøjer på kanten af feltet, og han sparkede følt bolden i nettet til 1-1, helt ude ved den ene stolpe.

Efter udligningen bølgede kampen lidt frem og tilbage, men Brabrand begyndte stille og roligt at få et bedre tag på kampen, og efter en lille halv times spil, fik de lidt tilfældigt en halv chance 1-2 meter uden for feltet, hvor deres angriber helt upresset sparkede bolden hårdt og præcist i nettet til 2-1. Lidt af en kold dukkert inden pausen, for præcis som sidste uge mod Ugelbølle, følte vi, at vi havde foræret 2 mål væk. Målet blev scoret på hjemmeholdets bare 3. afslutning i kampen.

2. halvleg blev en rodet affære fra vores side. Vi holdt fast i småspillet op ad banen, men Brabrands pres fungerede meget bedre, og vi blev bremset hurtigere. Selv når vi lykkedes med at spille os ud af det høje pres, havde vi store problemer med at skabe chancerne og få et ordentlig slutprodukt på de få muligheder vi kom frem til.

De indkast vi havde været så farlige på i 1. halvleg, blev et problem for os i 2. halvleg. Vi fik ikke samlet 2. boldene op, men blev i stedet fanget på omstillinger. Kort inde i halvlegen blev netop sådan en omstilling omsat til mål, da Brabrand bragte sig forna 3-1

Det var på daværende tidspunkt svært at se hvor vores comeback skulle komme fra, men med 15 minutter tilbage af kampen, lykkedes det os at holde fast i bolden efter et langt indkast, og Morten Andersen kombinerede smart med Søren "Bjergby" Skov inde i feltet, hvor sidstnævnte sparkede bolden i nettet med appel ved nærmeste stolpe. Reduceringen til 3-2 gav kortvarigt håb om points, men vores spil blev kun mere roddet efterhånden som trætheden satte ind.

Hjemmeholdet fik scoret til 4-2 inden slutfløjt, men kunne ret beset have scoret flere mål, med lidt mere held i de afgørende situationer. Vi kom ikke i nærheden af at score yderligere i kampen, som endte med endnu en skuffelse, efter endnu en uge med mange afbud.

Vi har ikke vundet 8 kampe i træk i skrivende stund, hvilket blot er 1 kamp fra at tangere en kedelig rekord fra 2014 sæsonen. Forhåbentlig kan vi slutte sæsonen ordentlig af på hjemmebane næste uge, hvor modstanderen igen er Brabrand.

Efter kampen blev debutant Søren "Bjergby" Skov kåret som kampens bedste med 6 af 13 stemmer. De øvrige stemmer blev fordelt på Peter Breiner (2), Morten Andersen (2), Klaus Rafn (1), Kim Rafn (1) og Jesper "Store" Søndergaard (1)