Endefuld i Brabrand

Der var ikke meget oprejsning at hente her til aften i Brabrand for Danmarks mest velgørende fodboldhold (DMVF). Ovenpå 3-5 nederlaget i sidste uge hjemme mod CIF, havde vi ellers håbet på et godt resultat mod et af de andre tophold i rækken. Brabrand var dog i målhumør efter deres 8-2 sejr i sidste uge, og valgte meget uselvisk at fortsætte den stime mod os i aftenens kamp.

 

Vi stillede med et stærkt afbudspræget hold, hvor ingen af vores to normale målmænd var at finde i truppen. I stedet var Martin Bille trukket i målmandstrøjen for bare 3. gang i tiden på DMVF, og trods en snitter på 6-1 hvar der ikke andet end ros til den gamle midtbaneslider for hans indsats i målet.

 

Til kampen mod Brabrand havde vi fået Kasper "Poppe" Andersen tilbage efter en lang skadespause, og han udmærkede sig bl.a. ved at lave assisten til vores enlige mål, som ikke overraskende blev sat ind af Morten Bang. Målet var Bangs sæsonscoring nummer 20 i 16 kampe.

 

Efter kampen blev Kasper "Poppe" Andersen udråbt til kampens spiller med 5 stemmer, mens de øvrige stemmer blev fordelt på Klaus Rafn med 4 stemmer, Martin Bille med 2 stemmer, Jesper "Mini" Lauridsen og Kristian "KD" Drachmann med hver 1 stemme.

 

Truppen mod Brabrand:

Bille - "Usche", "Benner", "Jaap Stam", Salling-Thomsen - "Dolfi", "Poppe", Klaus Rafn, "Mini" - Hansen, Bang

 

Bænken: Motzfeldt, Kim Rafn, "KD"

Sponsorer
Hummel
Euro-Vent

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor