Snævert nederlagt til stærk modstander

Vi havde håbet på en positiv start på forårets kampe, efter vi satte en flot sæsonstart over styr i de sidste par kampen inden vinterpausen.

 

Vi havde bidt mærke i at Galten havde lavet nogle imponerende resultater ift. tidligere år, så vi vidste det ikke ville blive en nem kamp. Vi var dog oppe mod et hold der var stærkere på dagen, og havde os presset i flere situationer. Gæsterne fra Galten fik scoret til 0-1 i første halvleg, men havde haft chancer til mere.

 

Vi stillede op i noget nær det stærkeste vi kunne mønstre, og i anden halvleg fik vi da også udlignet gæsternes føring, da Martin Bøjer satte Morten Andersen op, og sidstnævnte scorede flot til 1-1.

 

Fuld fortjent, men ærgerligt efter en god fight, fik gæsterne bragt sig på 1-2 i de døende sekunder af 2. halvleg, og herefter magtede vi ikke at finde vej til netmaskerne bag gæsternes målmand igen. Ingen skam at tabe til et bedre hold, men en ærgerlig start på foråret.

 

Efter kampen blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov udråbt til Kampens bedste, med 5 stemmer af 13 mulige. De øvrige stemmer blev fordelt på Morten Andersen (4), Christian Hagelquist (2), Martin Bøjer (1), Jan Christensen (1) og Jesper Lybye (1) 

 

Truppen mod Galten:

"Smørhånd" - "Mini" - Bøjer - Soelberg - Kim Rafn - Andersen - Christensen - "Mik Mak" - Møller - Hagelquist - Lybye

Cheftræner stand-in: "Mini

Sponsorer
Jakobsen & Co
Støy
Hust & Claire
Rosendahl
Accuranker
Sportigan
Boshop
Gårdejer Niels Lauridsen

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor