4 på stribe i topkamp mod HEI

Det blev 4 (sejre) på stribe, da vi onsdag aften spillede topkamp mod HEI, som inden aftenens kamp ikke havde tabt i indeværende sæson. Til trods for svære betingelser i styrtende regnvejr, fik vi videreført vores gode spil fra de første 3 kampe, og var igen dominerende i begge ender af banen.

En af vores helt store udfordringer i de første 3 kampe i sæsonen, har været effektiviteten foran mål. Vi er kommet frem til et hav af chancer, men alt for er blevet spildt. Mod HEI var antallet af chancer lavere end tidligere kampe, men effektiviteten var væsentlig forbedret. Efter 7 minutters spil omsatte vi vores første store chance til mål, da Kasper "Poppe" Jarlhelt Andersen, efter en hurtig omstilling, spillede Jacob Hansen fri midt på HEI's bane. Hansen tog hurtigt bestik af situationen og så at HEI's målmand i den grad var kommet på mellemhånd. Han kunne derfor relativt let sparke bolden ind over målmanden i et tomt mål til 1-0.

Vi var klart spilstyrende hele første halvleg, hvor HEI kun kom frem til én reel afslutning, som dog sejlede over mål. I den anden ende pressede vi fortsat hårdt på, og havde stor succes med at lukke ned for HEI's opspil. Ikke engang lange bolde op ad banen havde de tid eller plads til, da vi fik lukket boldholder ned. Vi skal mange år tilbage for at finde lignende energi i det kollektive presspil. En stor fornøjelse at overvære.

Vi skulle helt frem til det 28. minut før vi igen fik bolden i rusen. HEI var blevet reduceret til 10 mand på et gult kort, efter en hensynsløs tackling med knopperne forrest, som kun blev gjort være at den fart spilleren fik på den regnvåde bane. Vi havde fremprovokeret et hjørnespark i højre side, som Jesper "Mini" Lauridsen vanen tro tog sig af. Bolden blev sparket mod midten af feltet, hvor Anders "Anke" Rasmussen stod klar, og med en ekvilibristisk aktion fik han, nærmest i et halvt liggende saksespark, dirigeret bolden i nettet til 2-0, som også blev pauseresultatet.

Fra 2. halvlegs start blev midtbaneslideren Peder Soelberg sat på banen, og han skulle ikke bruge mange minutter på at komme i fokus. Bare 2 minutter inde i halvlegen tog han et af hans signatur rush op ad højrekanten, og med en præcis aflevering på tværs af feltet, fandt han Jacob Hansen som kvitterede med en sikker scoring til 3-0. Målet lukkede reelt set kampen og var lidt af en mavepuster for gæsterne, som egentlig havde startet halvlegen med at presse spillet længere op på vores bane.

Vi fortsatte det gode spil fra 1. halvleg, både med presset og med den sikre boldomgang, efter scoringen. Selvom HEI forsøgte at presse på for en scoring, havde de ikke meget at byde på, når de nåede den sidste tredjedel af banen. Først da vi nåede in i kampen sidste 10-15 minutter begyndte gæsterne at vise lidt tænder, med på det tidspunkt havde vi allerede punkteret kampen fuldstændigt. Efter en hurtig omstilling, fandt Jan C. måltyven Jacob Hansen med en præcis stikning. Hansen kom hurtigt på skudhold, og sendte sikkert bolden i nettet til4-0. Det fuldendte Hansens hattrick i aftenens kamp, men markerede også en milepæl for holdet - nemlig mål nummer 500 i vores kamp nummer 201.

Bortset fra et par halvfarlige situationer på hjørnespark, kom HEI ikke i nærheden af at få reduceret vores føring, og kampen sluttede (i tørvejr) med en overbevisende 4-0 sejr til de velgørende fodbolddrenge. Kampen markerede endnu en milepæl for holdet, da det var vores hjemmesejr nummer 50 af 95 mulige. En perfekt optakt til weekendens UNICEF Cup i København….

Efter kampen blev 3-målsskytten Jacob Hansen ikke overraskende kåret som Man of the Match med hele 11 stemmer. De øvrige stemmer gik til Kasper "Poppe" Jarlhelt Andersen (4).

Næste opgave bliver lokalopgøret mod HOG (1) på Rønbæk stadion, 13. september kl. 18.30. Det er et vaskeægte topopgør mellem rækkens nummer 1 og 2, og de eneste tilbageværende hold uden nederlag. Der bliver garanti for underholdning.