Vigtig sejr i topkamp

En af sæsonens, på papiret, stærkeste opstillinger var udtaget til aftens kamp mod ærkerivalerne fra Hasle, hvor både prestige, men i højere grad, rækkens øjeblikkelige 1. plads stod på spil. Holdene lå inden aftenens kamp helt lige i toppen af tabellen, og kun målforskel skilte holdene ad.

Kampens første 15 minutter var forholdvis chancefattig, men bød på intens kamp om overtaget i spillet. Vi var mest boldbesiddende og havde periodens største chance da målmanden vippede en afslutning fra Morten Bang over overliggeren ved trekantsammenføjningen. Hasles største chance i det første kvarter var et frispark, som dog blev sparket lige på målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov.

20 minutter inde i kampen fangede Hasle os i en hurtig omstilling og fik bragt sig frem til afslutning, som dog igen var lige på Smørhånd.

MÅL! 1-0
Et gennembrud på højrekanten efter 25 minutter, gav os et indkast midt på Hasles bane. Mini overraskede Hasles forsvarer, der ikke var kommet på plads efter en af deres spillere havde været i græsset, ved at tage det hurtigt, og han fandt Jacob Hansen fri på kanten feltet. Han sparkede resolut på mål og bolden sejlede ind over målmanden til 1-0.

GULT KORT!
2 minutter før pause blev Hansen stoppet af Hasles bageste forsvarer, i en situation hvor han var helt fri mod mål. Dommeren gav korrekt frispark, men valgte den forkerte farve da haslespilleren skulle have kort. Han blev fejlagtigt præsenteret for det gule kort i stedet for det røde, som reglerne ellers foreskriver. vi sluttede derfor halvlegen en mand i overtal.

MÅL! 1-1!
Et ufarligt indlæg fra ventrekanten til kanten af feltet gik "Smørhånd" og to forsvarer galt af og den enlige Hasle angriber kunne heade bolden i nettet til udligning i halvlegens sidste minut.

2. Halvleg

STOR CHANCE!
Allerede i 2. halvlegs andet minut var vi tæt på at komme foran igen. Med en mand i overtal lagde vi ud med at presse Hasle langt tilbage på banen, og kom til nogle fornuftige afslutninger. En afslutning fra Hansen på kanten af feltet blev blokeret og riposten kom netop indskiftede Claus Rafn først på, men hans header sejlede lige over mål.

i denne periode sad vi solidt på spillet og kom frem til en række gode afslutninger, men da Hasle igen blev fuldtallige begyndte de at lægge et hårdt pres på vores opspil, og fik stille og roligt et spilovertag.

MÅL! 1-2
Efter 50 minutters spil valgte dommeren at give Hasle et straffespark i en mærkværdig situation. Jesper "Mini" Olesen blev frataget bolden ved baglinjen i en situation der mest af alt lignede et frispark, men Haslespilleren fik lov at spille videre og blev i det efterfølgende moment tacklet uregelmæssigt. "Smørhånd" havde ingen chance på straffesparket der sikkert blev sparket ind til 1-2. "Mini" fik efterfølgende gult kort for at stille spørgsmålstegn ved dommen. Han blev statueret som eksempel fra dommeren der var blevet træt af for meget brok i forbindelse med flere af hans afgørelser gennem kampen.

Med en mand i undertal og et mål bagud så det umiddelbart svært ud hvis vi skulle tilbage og vinde de 3 points. Der skulle dog kun gå 4 minutter før vi igen var lige mange spillere på begge hold. Hasle fik deres andet gule kort for alt for hårdt spil. Cheftræner Kaspar "Kalle" Knudsen benyttede situationen til at satse mere offentsivt, og ændrede formationen til 3-4-3 i et forsøg på at få udlignet.

MÅL! 2-2
Efter 59 minutter kom forløsningen. En god aflevering fra holdets nyeste rekrut Claus Rafn gav Morten Bang en chance for at gå mod mål. Han blev dog tacklet bagfra inde i feltet inden han fik afsluttet og dommeren dømte korrekt straffe. Christian "Chrølle" Hansen satte sikkert bolden i nettet til 2-2.

MÅL! 3-2
Med bare 3 minutter tilbage af kampen havde vi igen held til at presse Hasle langt tilbage på banen, og Claus Rafn var endnu engang på pletten med en vigtig aflevering - denne gang til Jacob Hansen på kanten af feltet, hvor han havde god tid til at udplacere målmanden og bringe os foran 3-2.

MÅL! 4-2
Den vanvittige afslutning på kampen kulminerede da "Smørhånd" med langt udspark fandt Bang, som opfangede bolden og havde pludselig frit løb mod mål. Bang lobbede køligt bolden over målmanden til slutresultat 4-2, og vores 11. sejr i de seneste 12 kampe mod Hasle var en kendsgerning.

MAN OF THE MATCH
Efter kampen blev 2-målsskytten Jacob Hansen udråbt til kampens bedste spiller med hele 8 stemmer. Christian "Chrølle" Hansen fik 4 stemmer, mens Kasper "Poppe" Andersen, Jesper "Smørhånd" Kjærskov og Morten Bang hver fik 1 stemme.

Holdet mod Hasle (4-4-2):
"Smørhånd" - Schiølin, "Jaap Stam", "Chrølle", Søren A. - "Mik Mak", "Poppe", Drachmann, "Mini", Bang, Hansen

Bænken:
K. Rafn (20 min), C. Rafn (35 min), Bille (45 min)

Sponsorer
Hinnerup Køreskole
Rafn El

NY MAND I TRUPPEN...

Danmarks mest velgørende oldboyshold (DMVO) har "signet" Claus Rafn bare 6 dage før sommerens transfervindue lukker. Claus har allerede været på banen for DMVO ved 3 tidligere lejligheder, og alle 3 kampe er endt med sejr. Også debuten som fuldblodsmedlem af DMVO endte med sejr.

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor