Skødstrup 5. offer for uindtagelig hjemmebane

Oprejsning fra to nederlag på mindre end en uge lå i kortene, da Skødstrup stillede op på Rønbæk stadion, der har virket som en uindtagelig fæstning for os i denne sæson. Modsat vores elendige udebane statistik, så havde vi vundet alle fire foregående hjemmekampe overlegent. Skødstrup fra den nederste halvdel af tabellen skulle blive det 5. offer.

 

1. halvleg.

Vi satte os på kampen fra første fløjt, og det stod meget klart at Skødstrup langt fra havde samme kvalitet som vores foregående modstandere. Selvom vi styrede spillet havde vi svært ved at få afsluttet vores angreb i kampens indledning. Skødstrup var stort set ikke i nærheden af vores målfelt det første kvarter af kampen.

 

MÅL! 0-1:

CHOK! - efter godt 15 minutters spil bliver et opspil vendt til et kontra angreb på midten af banen. Jesper "Store" Søndergaard får dog i første omgang opsnappet bolden, men vælger den forkert løsning da han skal skaffe sig af med bolden igen. I stedet for at spille tilbage til målmanden, forsøger han at aflevere bredt til backen. Afleveringen bliver imidlertid blokeret, og en hurtig Skødstrup spiller får pludselig en friløber mod Henrik Pilgaard i vores mål. Sikkert udplacerer han Pilgaard og Skødstrup er ufortjent kommet i spidsen.

 

1. halvlegs største største jubelråb kom efter godt 30 minutters spil hvor "Gazellen fra Galten" Claus Hvass tog et fantastisk rush ned langs banens venstre side. Det vakte store jubelscener på hjemmeholdets bænk, og det til trods for at Hvass ikke engang tog del i kampen. Med overskud til at foretage sådanne observationer under kampen, så kan man måske undre sig over at vi ikke formåede at score inden pausen, til trods for total dominans i spillet.   

 

2. halvleg

Kim Rafn blev sat i spil fra 2. halvlegs start, og han skulle hurtigt få en vigitg rolle.

 

MÅL! 1-1:

Efter blot 5 minutters spil af 2. halvleg fik vi frispark midt på Skødstrups banehalvdel. Søren Andersen lagde et godt indlæg ind i feltet, hvor netop indskiftede Kim Rafn kom højst, og fik snittet bolden i nettet til en forløsende udligning. Det var samtidig Rafns første sæsonmål, og afslutningen på en 11 kamps måltørke.

 

MÅL! 2-1:

Efter 25 minutter fik vi endelig scoret det føringsmål der havde været under vejs længe i 2. halvleg. Christian Hansen fik sendt Jakob Hansen afsted mod mål med en dyb stikning, og Jakob fik afsluttet køligt uden om Skødstrups målmand.

 

5 minutter efter scoringen var Jakob Hansen igen på spil. Han fik afsluttet en friløber med et skud på overliggeren, og i den efterfølgende kamp om bolden bliver han nedlagt i feltet af målmanden. Dommeren takserer forseelsen til et straffespark. Jakob Hansen tager sig selv af straffesparket, men også dette ender på overliggeren

 

Minuttet efter er Jakob Hansen igen fri ved mål, men denne gang står stolpen i vejen for hans andet mål i kampen.

 

MÅL! 3-1:

Det lykkedes os at få lukket kampen i sidste minut af halvlegen. Jesper Bendix lagde et frispark ind over Skødstrups forsvar hvor Jakob Hansen med en sand kattepote fik bolden under kontrol og sikkert sendte bolden i nettet bag en sagesløs målmand.

 

Efter en ciffermæssig alt for lille sejr over et tamt Skødstrup hold, blev Søren Andersen udråbt til kampens bedste med 6 stemmer. De øvrige stemmer fordelte sig på C. Hansen (4), Schiølin (3), "Zigge" og J. Hansen (1 hver)

 

Holdet mod Skødstrup:

Pilgaard - "Mik Mak", Schiølin, Bendix, "Store" - Andersen, C. Hansen, "KD", Salling-Thomsen - J. Hansen, "Usche" - Subs: Rafn, "Krølle", "Zigge"

 

 

Sponsorer
Salling

Vidste du....

Søren Andersen, med sine hidtidige 34 assists, har haft næstsidste fod på hvert 5. assisterede mål vi har scoret siden 2007?

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor