Bang hattrick gav vigtig udesejr

Aftenens udekamp md Lystrup var kampen hvor vi skulle finde tilbage på vindervejen efter 3 nederlag på stribe (udlandskampene inklusive).

Fra kampens start virkede det som om Lystrup slet ikke var klar, mens vi spillede med et meget højt pres, som tydeligt stressede Lystrup i deres opspil. Efter bare 3 minutters spil omsatte vi den gode start på halvlegen til mål. På en hurtig omstilling sendte Jacob Hansen en bold i dybden til Morten Bang, som let afdriblede målmanden og scorede i det tomme mål til 0-1.

Blot 3 minutter senere fik vi scoret igen. I en identisk situation, blot lidt længere oppe på Lystrups banehalvdel, fik Jesper Lybye sendt en stikning i fødderne på Bang, som igen rundede målmanden og scorede sikkert til 0-2.

Lystrup var meget sjældne gæster på den sidste tredjedel af vores halvdel i de første 15 minutter af halvlegen. Til gengæld fortsatte vi med at være farlige på hurtige omstillinger, når vi erobrede bolden på midten af banen. Efter 12 minutter fik vi endnu engang bolden i nettet. Denne gang var det Jacob Hansen der blev målscorer, efter han havde taget bolden fra Lystrups bageste forsvarer, og sikkert omsatte én mod én chancen med målmanden til mål og en 0-3 føring

En helt gennem fantastisk start på kampen havde bragt os i front med 0-3 efter bare 12 minutter. Om det blev en sovepude, eller om Lystrup simpelthen var blevet varme efter det første kvarter skal være usagt, men efter 15-20 minutters spil overtog Lystrup styringen på kampen, og begyndte at blive mere nærgående. Målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov havde dog fint styr på de afslutninger der blev sendt mod hans mål.

Assistenttræner Jesper "Mini" Lauridsen  fik midt i halvlegen en kæmpe chance for at lukke kampen, da han fik en friløber mod mål. Desværre fik målmanden mirakuløst sat en hånd på "Mini's" forsøg på et lobbe bolden over ham, og chancen blev ikke til noget.

Efter 25 minutters spil fik Lystrup reduceret. Et frispark midt på vores halvdel blev sparket blødt ind over forsvaret, som slet ikke var aggressive nok for at vinde bolden, og en angriber der var kommet bag om forsvaret kunne upresset heade bolden forbi "Smørhånd" i målet til 1-3.

Lystrup kom bedst ud til 2. halvleg. Vi havde store problemer med at få spillet bolden fremad banen. I stedet fortsatte Lystrup med at være nærgående, og havde bl.a. et godt skud i sidenettet.

Efter ca. 45 minutters spil fik Lystrup frispark i samme position som de scorede på i første halvleg. Desværre blev situationen en præcis kopi af frisparket i første halvleg, og endnu en blød bold hen over forsvaret blev igen headed ind tæt under mål. Vi havde på en halv time sat en 3-måls føring under pres.

Efter 60 minutter fik vi frispark i en god situation lige uden for feltet. Frisparket blev dog sparket i muren, og en hurtig omstilling fra riposten gav Lystrups hurtige angriber en mulighed for at runde "Smørhånd", der var kommet på mellemhånd, og sikkert score til 3-3.

Heldigvis for os var der ét mål mere i kampen, og det faldt til os. Vi havde taget styring på kampen igen mod slutningen af kampen, og med mindre end 10 minutter tilbage af kampen fandt Lybye endnu engang Morten Bang, som køligt placerede bolden flat ved fjerneste stolpe til 3-4. Et vigtigt mål der også viste sig at blive kampens sidste.

Efter kampen blev Morten Bang udråbt til kampens bedste med 4 stemmer, efter sæsonens første hattrick. De øvrige stemmer blev fordelt med 3 til hver af Jesper "Mini" Lauridsen og Kasper "Poppe" Andersen. Jesper Lybye fik 2 stemmer mens Morten "Jaap Stam" Søndergaard og Klaus Rafn hver fik 1 stemme.