Overbevisende sejr i forårspremiere

Efter 7 lange måneders ventetid, blev det her til aften igen tid til at spille om points i OB40 rækken. Aftenens modstander fra Posten IF blev sendt hjem fra Vibe Arena med et svigende 9-1 nederlag tilbage i oktober måned, så intet mindre end en sejr var kravet mod rækkens nummer næstsidst.

Selvom vi var spilsstyrende fra kampens start, kunne man til tider godt se, at det var længe siden mange af os havde spillet sidst. Ikke alle afleveringer sad hvor de skulle, og bolden havde en tendens til at løbe fra flere af spillerne i afgørende situationer. Ligeledes var placeringsevne og timing i afleveringerne heller ikke på plads i kampens indledning, hvor der blev fløjtet off-side lidt oftere end der plejer. Når vi nu ikke selv kunne finde den nødvendige skarphed, der skulle til for at score, så var det godt, at en ellers velspillende målmand fra Posten, ufrivilligt hjalp os til det første mål. En dyb stikning over 40 meter fra Anders "Anke" Rasmussen, blev for lang til Jacob Hansen, men målmanden ramte helt forbi bolden, da han forsøgte at cleare den, og Hansen havde nu helt frit mål at score i. 8 minutter spillet og vi var planmæssigt kommet på 1-0.

Vi fortsatte med at dominere 1. halvleg, og fik bedre styr på afleveringerne. Det kastede flere og flere chancer af sig, men en velspillende målmand fik afværget alt hvad vi skabte inde i feltet. Vi måtte nøjes med at gå til pausen med en snæver 1-0 føring, som dog på ingen måde var retvisende for spil og chancer. Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet var slet ikke blevet testet af Posten hele halvlegen.

Den skarphed vi manglede i 1. halvleg fandt vi hurtigt efter pausen. Der var ikke spillet mere end 3 minutter af 2. halvleg før vi kom foran 2-0. Efter et hjørnespark fik Peder Soelberg, med et veltimet hovedstød, lagt bolden af til Klaus Rafn, som sparkede os yderligere i front tæt under mål. I det hele taget blev starten på 2. halvleg også enden på kampen. EFter 7 minutters spil var Peder Soelberg igen i oplæggerens rolle, da han satte Martin Bøjer op til vores 3-0 scoring. Minuttet efter havde Soelberg igen næstsidste fod på bolden, inden Kristian "KD" Drachmann scorede til 4-0.

Posten fik reduceret til 4-1 på lidt af en tilfældighed, da en relativt svag afslutning blev rettet af og snød "Smørhånd" i målet. Der var så lidt fart på skuddet, at det næsten skulle have hjælpe til at komme over stregen. Vi kom dog hurtigt ovenpå igen, da Jacob Hansen bragte os foran 5-1 med hans 2. mål i kampen. Igen var det "Mr. Assist" himself - Peder Soelberg - der satte chancen op. Hansen modtog bolden med ryggen mod målet, og det var tydeligt at han et splitsekund oervejede om han skulle gøre Ronaldo og Gertsen kunststykket efter, og saksesparke bolden i mål. Heldigvis valgte han en anden løsning, og fik sig i stedet retvendt inden han sikkert sparkede bolden i nettet.

Kampens sidste mål blev scoret af Martin Bøjer. Han modtog en præcis stikning mod baglinjen fra "Anke", og efter et par smarte driblinger, der satte hans direkte modstander af, sparkede han på mål i stedet for at lægge den tværaflevering alle ventede på. Det overraskede specielt målmanden, som ikke fik dækket forstolpen af. Det gav lige præcis Bøjers afslutning plads nok til at gå i mål. Vi kunne/burde have haft et 7. mål i kampens slutminutter, da Kim Rafn havde frit løb mod Postens mål. Målmanden agerede forsvarsspiller, og kom langt ud af sit mål. Det prøvede Kim at udnytte med en hurtig afslutning rundt om den frembrusende målmand. Han stoppede dog bolden med hånden uden for feltet, og forhindrede Kim i at score. En refleks der kostede målmanden deltagelse i resten af kampen, og som kun havde kosmetisk betydning for resultatet.

En overbevisende6-1 sejr i forårspremieren var nok til at rykke forbi bysbørnene fra OB40 (1) i tabellen, og sætte os på rækkens 1. plads. Efter kampen blev 2-måls skytten Martin Bøjer og manden med de 4 assists Peder Soelberg kåret som Men of the match med 5 stemmer hver. De øvrige stemmer gik til Anders "Anke" Rasmussen (2), Christian Hagelquist (1), Jesper "Store" Søndergaard (1) og Jacob Hansen (1).