Milepælenes aften på regnvåd bane

Med bare to runder tilbage af sæsonen, ligger vi nummer 3 med tre points op til førerholdet fra BMI, som vi slog sidste uge. Trods hårde odds har vi alle muligheder for at vinde Mesterskabet for første gang siden 2009, hvis vi kan vinde vores sidste to kampe mod rækkens to bundhold. Vores chance beror dog på at både Brabrand og BMI, der ligger over os, snubler i de sidste to kampe. Det er derfor utrolig vigtigt med en sejr hertil aften, så vi kunne lægge pres på de øvrige tophold.

 

Aftenens modstander fra Thorsø havde inden kampen 0 points og en stor negativ målscore, så alt andet end en sejr ville være en katastrofe. Thomas "Fætter" Olesen gjorde comeback til kampen, som var hans første kamp siden RCD Espanyol kampen i april måned. Det var også hans jubilæumskamp nummer 50 for de velgørende fodbolddrenge. Også Jacob Hansen havde jubilæum her til aften. Han rundede 125 kampe for holdet, hvilket han bl.a. fejrede med en assist.

 

Kampen var både et skridt mod 1. pladsen i rækken, men på et mere personligt plan, var det også Morten Bangs jagt på rekorden for flest scoringer i én sæson. En rekord der er dateret helt tilbage til 2009 og besiddes af Jacob HansenBang havde inden kampen 24 mål i sæsonen, og med yderligere 2 mål mod Thorsø tangerede han Hansens gamle rekord. Hansen selv viste fantastisk holdånd frem for at beskytte sin rekord, da han selv leverede en assist til én af Morten Bangs scoringer.

 

Vi vandt kampen over bundproppen med 2-0. Bang scorede som sagt begge mål, hvor Hansen og Jesper Lybye leverede de to assists. Der var samtidig et meget sjældent clean sheet til Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som endelig lykkedes med at holde buret rent, ovenpå et par "lige-ved-og-næsten" kampe mod TST og BMI. Det var "Smørhånds" 20. clean sheet i 131 kampe for holdet.

 

Kampens bedste spiller var Klaus Rafn, som med 9 stemmer kunne høste den hæder for 7. gang i denne sæson. De øvrige stemmer fordelte sig med 2 stemmer hver til Jesper "Smørhånd" Kjærskov og Morten "Jaap Stam" Søndergaard, mens Kasper "Poppe" Jarlhede Andersen og Jesper Lybye hver fik 1 stemme.

 

Sidste kamp i sæsonen spilles også på Rønbæk Stadion. Det er mandag den 21. september klokken 18.00 mod Posten IF. Vel mødt!

 

Truppen mod Thorsø:

"Smørhånd", "Fætter", "Jaap Stam", Klaus Rafn, Schiølin, "Usche", "Poppe", Lybye, Kim Rafn, Hansen, Bang, Motzfeldt, Bille, Salling-Thomsen

Sponsorer
Rafn El
DIS
Hummel
Din Tøjmand - Claus Hvass

Fun Fact...

Martin Bille fik gult kort i aftenens kamp. Det var holdets 19. gule kort i denne sæson, og vi har dermed fået 1 gult kort i gennemsnit pr. kamp i 2015.....

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor