Dramatisk afslutning på svær udekamp mod AIA

Vi havde aldrig slået aftenens modstander AIA Tranbjerg på deres bane i to tidligere forsøg. Tværtimod havde vi historisk leveret nogle af vores ringeste præstationer på den bane, så det så svært ud på forhånd. Vi havde dog et håb om at vi kunne udnytte det momentum vi havde fra 7 sejre i træk indtil i aften, som bl.a. talte en 2-1 sejr over AIA på hjemmebane i foråret.


35 sek. MÅL! 1-0
Kampen var dårligt nok kommet igang da vi fik bragt os foran. Mini lagde en præcis bold ind på kanten af feltet, hvor Christian "Chrølle" Hansen fik vredet sig fri af sin nærmeste modstander, og udplacerede målmanden med et hårdt og præcist hovedstød. Drømmestart på kampen, og AIA havde på dette tidspunkt endnu ikke rørt bolden.

 

Spillet bølgede frem og tilbage efter scoringen, dog uden det endte med store chance til nogen af holdene.

 

18 min. MÅL! 1-1
Et udspark fra Jesper "Smørhånd" Kjærskov endte, efter kamp om bolden mellem to af vores og en AIA spiller, med en returbold med retning mod vores felt. Bolden blev samlet op af AIA, og spillet mellem vores forsvarer til en helt fri spiller, der var kommet bag om forsvaret. Helt fri med "Smørhånd" blev bolden sikkert sparket i mål til udligning 1-1.

 

22 min. MÅL! 1-2
AIA pressede på igen efter udligningen, og fik fremtvunget en række hjørnespark inden for kort tid. En clearing af et af disse hjørnespark, endte i fødderne på Kim Rafn midt på egen bane. Han holdte tempoet i omstillingen med en hurtig lang aflevering til Morten Bang, der vandt duellen med sin direkte modstander, og bankede bolden i mål fra kanten af feltet.

 

24 min. CHANCE!
Kort tid efter scoringen var Bang igen på færde. Igen fik han en lang bold at arbejde med, og selvom han, modsat 1-2 scoringen, her havde flere modspillere foran sig, kom han alligevel til afslutning, som dog gik tæt forbi fjerneste stolpe.

 

De sidste 5 minutter af halvlegen kom AIA lidt for tæt på et par gange, men gode indgreb fra "Smørhånd" gjorde at vi kunne gå til pause foran 1-2.

 

2. Halvleg
AIA startede halvlegen bedst med et par gode afslutninger som "Smørhånd" dog havde fint styr på. Det var tydeligt at se, at så længe AIA øjnede chancen for en udligning holdt de gejsten oppe og gjorde det meget svært for os at etablere noget op ad banen.

 

50 min. MÅL! 1-3
Efter at have været trykket meget tilbage fra starten af halvlegen, fandt "Chrølle" Morten Bang med en dyb stikning i en hurtig omstilling. AIA's offsidefælde kiksede og han kunne helt upresset løbe mod mål og scorede sikkert til 1-3 med hans mål nummer 21 for sæsonen. Han mangler nu kun 5 mål for at tangere Jacob Hansens sæsonrekord på 26 mål fra 2009. 


 

53 min. Gult kort
AIA havde ikke mistet troen på points efter at være kommet bagud 1-3, og blev ved med at lægge et tungt pres mod vores mål. Jesper Bendix fightede godt i forsvaret for at holde AIA fra afslutninger, og han gik helhjertet ind i en takling på kanten af feltet, hvor både mand og bold fik en hård medfart. Det takserede dommeren til frispark og gult kort. Det efterfølgende frispark blev skudt hårdt på stolpen, og riposten clearet til hjørnespark. Hjørnesparket endte med en stor chance der blev headed tæt forbi nærmeste stolpe.

 

57 min. MÅL! 2-3
Med en mand i undertal mistede vi lidt organisationen i forsvaret, og det høje pres fra AIA endte i flere tætte forsøg mod mål. En umiddelbar ufarlig situation på kanten af feltet blev afsluttet hårdt mod forreste stolpe og fangede "Smørhånd" på det gale ben, og selvom han kom ned til bolden, kunne han ikke stoppe den fra at gå i mål. AIA var i den grad tilbage i kampen.

 

59 min. Gult kort
Kort tid efter reduceringen fik vi en hjælpende hånd fra dommeren. En hård tackling på Kasper "Poppe" Andersen midt på banen blev takseret til gult kort til en AIA spiller. Vi var nu igen lige mange på begge hold.

 

65 min. CHANCE!
Morten Bang førte bolden frem på højrekanten, og lige uden for feltet trak han ind i banen og afsluttede mod nærmeste stolpe, til stor overraskelse for målmanden, der var på vej den anden vej. Desværre ramte bolden foden af stolpen og sprang ud i spil igen, hvor den blev clearet af en AIA spiller.

 

68 min. Gule kort
I en meget hektisk slutfase hvor der blev givet og taget fra begge hold, kom Simon Schiølin ud i en løbeduel med en AIA spiller ved sidelinjen, og begge spillere fik revet lige rigeligt i hinanden i deres iver for at nå bolden, hvilket gjorde at Simon blev præsenteret for sæsonens 3. gule kort for sin rolle i nærkampen, og AIA spilleren fik gult for at bruge mundtøjet lige lovligt meget efterfølgende.

 

69 min. MÅL! 3-3
Der blev kæmpet hårdt i slutfasen for at vi kunne holde fast i de 3 points, men i en situation hvor Jesper Bendix forsøgte at lave en akrobatisk clearing af et indlæg, fangede han både bold og en modspillers hoved med sit spark, hvilket dommeren igen takserede til gult, og for Bendix dermed rødt kort, samtidig med at han gav AIA en livline med et straffespark. Et hårdt straffespark midt i målet gjorde det til slutresultatet 3-3 og et ærgerligt pointtab i vores kamp for at genvinde Børge Steensens Vandrepokal.

 

Efter kampen blev Christian "Chrølle" Hansen kåret til kampens bedste i et tæt løb med to-målsskytten Morten Bang. "Chrølle" fik 5 stemmer mens Bang fik 4. De øvrige stemmer gik til "Smørhånd" og Mads Thorsen (2 hver), mens Bille, Simon og "Poppe" hver fik 1 stemme.

 

Holdet mod AIA (3-5-2):
"Smørhånd" - Bendix, "Jaap Stam", Schiølin - "Mini", Thorsen, Bille, "Poppe", "Chrølle" - Rafn, Bang

Bænken: Usche (30 min.), Hvass (15 min.), Salling-Thomsen (30 min.)


 

Sponsorer
Lej en pølsevogn
Din Tøjmand - Claus Hvass

Vidste du....

at vi i de hidtidige 6½ sæsoner kun har indkasseret et enkelt rødt kort, mens vi inden for bare 8 dage efter sommerpausen i år har fået hele 2 af slagsen?

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor