Første sejr på udebane i 2012.... SÅ er vi i gang!

For første gang i holdets historie skød vi anden halvdel af sæsonen igang i næstebedste række. Den stadig stærkere oldboys 30+ række levner ikke længere rum til dårlige kampe, og vi sluttede lige præcis under midterstregen efter forårets kampe.

Første kamp var mod Skødstrup, som vi ganske komfortabelt havde slået på hjemmebane i foråret, mens vi jo endnu ikke havde hentet ét eneste point på udebane hele året inden denne kamp.

1. halvleg:

Starten på kampen skulle lige bruges til at finde rytmen igen efter den lange sommerpause, men heldigvis fungerede samspillet godt over hele banen og vi satte os hurtigt på spillet. Der var ikke mange chancer i kampens indledning, og vi skulle ca. 15 minutter ind i halvlegen før Morten Bang var nærgående for første gang. Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet havde en forholdsvis stille aften, og blev aldrig rigtigt testet i første halvleg.

MÅL! 0-1

Efter godt 20 minutters spil blev der endelig taget hul på scoringen. Jesper "Mini" Olesen sendte, fra midten, en diagonalbold mod Morten Bang på venstrekanten. Bang driblede til kanten af feltet, hvor et forsøg på indlæg i stedet endte med at sejle ind over målmanden og i nettet til 0-1.

Efter målet fortsatte vi med at have bolden mest, og Skødstrup kom stadig ikke frem til det helt store foran mål. Kort efter scoringen måtte Morten "Jaap Stam" Søndergaard en tur i græsset, efter at have stødt hovedet sammen med en modspiller i en luftduel. "Stam" var så uheldig at få en flænge under det ene øje, og måtte en tur på skadestuen for at blive repareret. Skaden gav debut til Asbjørn på den lidt uvante plads i midterforsvaret, men Asbjørn gled perfekt ind i rollen og fik lukket godt af for hjemmeholdet.

Mod slutningen af kampen fik vi en kæmpe chance for at komme på 0-2, men en tværaflevering ind i det lille felt, endte lidt overraskende i fødderne på den gamle målræv Ulrik "Usche" Lind, som dog ikke fik ordenlig træf på bolden og forspildte en god mulighed for at score sæsonens første mål.

2. halvleg:

Efter pausen fortsatte vi med at styre spillet med gode kombinationer, mens Skødstrup fortsatte med lange bolde op mod deres angribere. Hjemmeholdet havde fået vinden i ryggen i anden halvleg, mens vi til gengæld havde fået en lav aftensol i øjnene, så de lange bolde kunne nemt være et farligt våben. Desværre for Skødstrup var kvaliteten af de fleste lange afleveringer for ringe, og de fik ikke det store ud af anstrengelserne.

Efter godt 15 minutters spil måtte Martin Bille hjælpes fra banen. Han fik lavet en uheldig bevægelse som umiddelbart gav store smerter i knæregionen. Dybt ærgerligt for Bille, som netop var vendt tilbage efter en længere skadespause.

Kampens sidste 20 minutter blev et sandt målorgie. I et forsøg på at udnytte at vi havde været nødt til at rokere rundt på holdet, så nogle spillere var i uvante roller på banen, grundet de skader vi var rendt ind i, forsøgte Skødstrup at presse spillet op på vores bane i jagten på en udligning. Det gav til gengæld huller bagude og da de bageste spillere samtidig begyndte at spille med større risiko, fik vi skabt nogle farlige situationer ved at erobre bolden mens de var i fremdrift.

MÅL! 0-2

Kort tid efter Bille måtte forlade kampen, erobrer Morten Bang bolden på midten af banen, og starter et kontraangreb. Han finder Jakob Hansen fri på kanten af feltet og han kvitterer for afleveringen ved at lægge bolden uden om Skødstrups målmand til 0-2.

MÅL! 0-3

Scoring fik Skødstrup til at miste modet en smule, og holdet begyndte at falde fra hinanden. Det blev kun værre få minutter senere, da Jesper Lybye fandt Hansen i et nyt kontra angreb. Igen var Hansen sikker i afslutningen og den smule tro de havde på at komme tilbage i kampen forsvandt med scoringen til 0-3.

MÅL! 0-4

Slutningen af kampen mindede mest af alt om repetitionstræning. Skødstrup kastede alt frem for at få reduceret, men tre gange blev de bremset i opspillet og udspillet på det efterfølgende kontraangreb. Målet til 0-4 blev skabt af Jesper Lybye der igen Jakob Hansen med en dyb aflevering. Denne gang løftede Hansen bolden over en fremstormende målmand og ind med fjerneste stolpe. Med kampens fjerde mål sikrede Hansen sig samtidig sit hattrick i kampen.

MÅL! 0-5

Målet til 0-5 blev skabt efter Christoffer "Dolfi" Eis blev sendt mod baglinjen i endnu et kontraangreb, og da vinklen var for spids til selv at tage chancen, lagde han i stedet bolden af til en fri Morten Bang der gjorde kort proces og udplacerede målmanden.

MÅL! 0-6

Leif Salling-Thomsen var kommet ind i angrebet de sidste minutter af kampen, og han fik chancen for at gøre det onde ved Skødstrup i de døende sekunder af kampen. Desværre løb den dybe stikning fra ham, men præcis som "Dolfi" nåede han bolden på baglinjen og også han kunne lægge den af til Morten Bang, som igen kvitterede med en scoring, og dermed fuldendte han sit hattrick i kampen.

SLUT!

Kampen endte med en komfortabel 0-6 sejr, og dermed fik vi de første points på udebane i 2012. En rigtig god start på efterårssæsonen mod en af de nok svageste modstandere i rækken. Vi tager dog det hele med, også selvom der skulle gå urimelig lang tid før vi lukkede kampen definitivt.

Efter kampen skulle vi hen til sidste afgivne stemme før "Mini" kunne krone en stor kamp med kåringen som Man of the match med 5 stemmer. "Dolfi" fik 4 stemmer for en god fight med Skødstrups forsvar, mens de øvrige stemmer blev fordelt således; Hansen 2 stemmer, Asbjørn, Lybye, "Faxe" og "Store" med 1 stemme hver.

Holdet mod Skødstrup:

"Smørhånd" - "Mini", "Faxe", "Store", "Jaap Stam" - Salling-Thomsen, Bang, Bille, Lybye - "Dolfi", Hansen - Subs: "Krølle", Asbjørn, "Usche"

Boshop
Lej en pølsevogn

Vidste du....

at Hinnerups Oldboys 30+ fejrede ligakamp nummer 50 ved at slå Hammel 7-1 på hjemmebane og vinde mesterskabet for anden gang på tre sæsoner i 2009?