Udspillet af tophold i 1. halvleg

Selvom Virup er nye i Oldboys 30+ regi, så var der mange kendte ansigter på holdet. Den yngre halvdel af vores rivaler fra HEI havde taget turen til Virup, da HEI rykkede op i Oldboys 35 rækken.

1. halvleg

Virup spillede samme bevægelige spil som vi kender så godt fra HEI, men holdet virkede mere homogent end HEI havde gjort, og derfor havde vi endnu sværere ved at holde styr på dem når de kom frem ad banen. Selvom vi inden kampen var enige om at vi skulle starte med højt pres for at komme bedst fra start, så tog Virup lynhurtigt styrepinden og allerede efter et par minutters spil var de farlige første gang.

MÅL 1-0:

Allerede efter 5 minutters spil kom vi bagefter. Virup spillede sig igennem på venstrekanten og scorede alt for let til 1-0. Det var Virups 3. chance, og vi havde endnu ikke været i nærheden af deres målfelt.

MÅL 2-0:

Elendigheden fortsatte efter blot 9 minutters spil. Denne gang var det et opspil ned gennem midten af banen, afsluttet med en præcis stikning ind i feltet til en fri angriber, som ikke havde svært ved at skubbe bolden i nettet.

Der skulle gå 15 minutter før vi første gang fik afsluttet mod Virups mål. Jesper "Mini" Olesen tog chancen fra kanten af feltet og first timede bolden hårdt mod mål hvor målmanden fik blokeret skuddet til hjørnespark. Virup skabte dog til stadighed mange chancer, og kun storspil fra Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet holdte os fra at blive kørt helt over i starten af halvlegen.

Mål 3-0:

Efter 20 minutters spil får Virup hjørnespark i vores venstreside. Indlægget sendes til bageste stolpe, hvor vi ser meget passive ud i vores forsvarsspil. En virup spiller kan uhindret heade bolden tilbage på tværs af feltet til en helt fri medspiller, som ingen problemer har med at heade bolden i mål bag "Smørhånd".

Minuttet efter scoringen kommer vi igen tæt på, da Søren Andersen vinder bolden på midten af banen og med en præcis aflevering sender Morten Bang fri for mål. Desværre sniger afslutningen sig udenom Virup målet.

Mål 4-0:

I den anden ende af banen var Virup anderledes kyniske. Efter 27 minutters spil får vi igen ikke lukket ordenligt af for deres opspil, og selvom "Smørhånd" i første omgang får afværget med en god redning, så ender riposten i fødderne på en Virupspiller, som nemt kan lægge bolden i nettet til pausestillingen 4-0.

2. halvleg

Pausen brugte vi på at rokere lidt rundt mellem forvar og midtbane, og set over hele halvlegen virkede det som en god disposition, da vi kom langt bedre med i kampen, fik lukket bedre af bag til, og fik kreeret nogle flere chancer.

Mål 5-0:

Efter 15 minutters spil af halvlegen fik vi et frispark midt på Virups banehalvdel. Der skete dog et eller andet i afviklingen af frisparket, der gjorde at Virup opsnappede bolden og satte et hurtigt kontra angreb op med 3 mod 1. Da de desværre ikke havde glemt at få træfsikkerheden med sig ud fra pausen, lykkedes det igen at få spillet bolden til en målgivende chance. Ærgerligt tidspunkt da vi faktisk var kommet godt med i kampen inden målet.

Resten af halvlegen fortsatte vi med at sidde godt på spillet, og fik presset Virups målmand ud i nogle store redninger. Han arbejdede hårdt for sit clean sheet, og blev da også belønnet for sit arbejde, da vi ikke formåede at score et trøstmål i denne kamp.

Efter kampen blev Christoffer "Dolfi" Eis kåret som kampens bedste med 4 stemmer, efter et noget større løbearbejde end vi nogensinde har set fra hans side. De øvrige stemmer gik til "Terker" og C. Hansen (3 hver), "Usche" og "Smørhånd" (2 hver) og "Jaap Stam" (1).