Tre mål på fire minutter afgjorde kampen mod topholdet

Vi havde inden kampen ikke de bedste minder fra vores tidligere opgør mod Virup. I vores hidtil eneste indbyrdes kamp blev vi rundbarberet 5-0, og da Virup i denne sæson ikke havde tabt en eneste kamp, som de eneste i rækken, var der ikke store forventninger om points i aftenens kamp.

1. halvleg

Stik mod forventningerne startede vi kampen bedst. Virup var stærke i nærkampene, men lagde ikke det samme hårde pres på vores opspil som nogle af de andre tophold havde haft held med. Gennemsnitsalderen hos aftenens modstander var dog også tættere på vores end mange af de andre hold vi har mødt i år.

Vi har i denne sæson haft en dårlig vane med at lade modstanderen score indenfor de første 2-3 minutter (når det velgørende element tager over fra det sportslige), men i aftenens kamp havde vi held til at holde Virup fra de helt store chancer det første kvarter. Til gengæld så vi meget til bolden, og kom da også frem til sporadiske chancer selv.

4 minutter der afgjorde kampen

Efter 18 minutters spil fik Virup hul på bylden. Et indlæg fra højrekanten mod bageste stolpe blev headed på stolpen, og riposten landede i fødderne på en Virup mand, som fra kanten af det lille felt nemt kunne sparke Virup i front.

Bare minuttet efter var den gal i venstre forsvarsside, hvor Virup alt for nemt kombinerede sig igennem, og uforstyret kunne lægge et præcist indlæg til foreste stolpe, hvor bolden denne gang blev headed i mål uden hjælp fra stolpen.

Med de to mål overtog Virup fuldstændig momentum i kampen, mens vi faldt totalt sammen. Intet fungerede for os, mens Virup lagde et tungt pres på vores mål. Efter 23 minutters spil fik de scoret til 0-3 efter at have spillet os tynde i venstresiden på en omstilling, og skabt overtal midt for mål. De tilbageværende forsvarsspillere og Jesper "Smørhånd" Kjærskov havde ingen chance for at forhindre scoringen.

Vi magtede heldigvis at holde Virup fra flere scoringer inden pausen.

2. halvleg

Vi kom bedst ud fra pausen, og var ved flere lejligheder ved at overrumble Virups forsvar, men afslutningerne på angrebene var slet ikke skarpe nok, og det blev ikke rigtig til andet end et par hjørnespark.

I forsvaret skiftede vi fra en fire-bak kæde til et 3-mands forsvar, for at få noget mere tyngde på midtbanen. Det virkede rigtig godt, og med et par enkelte undtagelser holdt vi faktisk Virup fra de store chancer. Til gengæld spillede vi os frem til flere og flere gode muligheder, men afslutningerne stod ikke mål med opspillet i aften, og vi fik aldrig rigtig testet Virups målmand, trods overvægt i chancer.

Som en lille "sejr" at gå på sommerferie med, magtede vi at holde 0-0 i 2. halvleg mod rækkens eneste ubesejrede hold. Havde vi haft mere held med vores afslutninger kunne vi nemt have gjort kampen tæt på måltavlen også, men desværre blev det de frygtelige 4 minutter i første halvleg der blev afgørende for en ellers rigtig god kamp.

SLUT!

Vi går på sommerferie med sæsonens 7. nederlag, men med spillemæssigt momentum. Lige så skidt som vi startede sæsonen, lige så godt sluttede vi foråret af rent spillemæssigt. Fra august starter jagten på de vigtige points der skal til for at rykke forbi ærkerivalerne fra Hasle i tabellen. Det må næsten være den eneste målsætning vi efterhånden har tilbage på det sportslige plan.

Forårets sidste Man of the Match blev meget overlegent vundet af Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet med 9 stemmer. Det er "Mik Mak"'s første Man of the Match hæder i hans hidtidige 89 kampe for Danmarks mest velgørende oldboyshold. De øvrige stemmer fordelte sig med 3 stemmer til Jacob Terkildsen, 2 stemmer til Klaus Rafn og 1 stemme til Christian "Chrølle" Hansen.