Hæderlig resultat trods ryggen mod muren i 70 minutter

Udekampen mod rækkens nummer 2 fra Virup var svær nok på papiret, men med en trup på bare 12 mand, hvoraf to mand først stødte til holdet 25 minutter inde i kampen, var du umiddelbart et spørgsmål om at undgå den helt store øretæve.

Ikke desto mindre gik de 10 startende frisk til opgaven, og selvom Virup både var stærkere i boldomgangen, og væsentligt mere bevægelige end os, så gjorde vi det ikke sværere end det var, og holdt dem fra de helt store chancer i kampens indledning. Den defentsive taktik krydret med tålmodig boldomgang - i det omfang Virup tillod det - gjorde at vi lykkedes med at holde 0-0 helt frem til 25 minutters spil.

Vi blev fuldtallige med godt 10 minutter tilbage af første halvleg, men blot et par minutter senere lykkedes det Virup at spille os tynde i eget felt, og udplacere Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet til 1-0. Den stilling holdt til pausen, hvor vi kunne reflektere på en halvleg hvor vi sort set kun havde haft et par halve chancer, men mere vigtigt, havde holdt Virup fra at blive rigtig farlige mere end det ene gang ved scoringen.

Anden halvleg var en tro kopi af den første. Virup styrrede spillet, men det var tydeligt at de også havde brugt mange kræfter på den meget bevægelige spillestil de havde lagt for dagen, så vi fik mere og mere plads til at bære bolden frem ad banen når vi fik erobret den. Vi var også tæt på at komme til nogle gode muligheder i løbet af halvlegen, men Virups målmand havde en stille dag i målet, uden stort set at blive presset ud i en eneste redning.

Omvendt havde "Smørhånd" en meget travl kamp i den anden ende. Specielt i anden halvleg blev han testet flere gange. En enkelt gang i første halvleg og en håndfuld gange i anden halvleg reddede han os med super indgreb i mand til mand situationer.

Han var til gengæld sagesløs ved Virups to scoringer i halvlegen. Først overså dommeren en klokkeklar offside godt 10 minutter inde i halvlegen, som bragte en Virupspiller fri med "Smørhånd", som blev rundet og bolden sparket ind til 2-0. Bare 10 minutter senere blev vi, sm i første halvleg, spillet tynde i eget felt efter et dumt boldtab på egen bane, og igen var "Smørhånd" uden chance, og bolden blev sendt i mål til 3-0.

Kampen sluttede 3-0 til Virup, i en kamp som vi kunne have tabt meget større. En fantastisk kamp af "Smørhånd" og en helhjertet indsats af alle mand på banen, gjorde dog at vi kunne gå fra kampen med hovedet oppe. Vi var ikke i nærheden af at få noget med fra kampen, men indstillingen fejlede ikke noget.

Helt fortjent, og næsten enstemmigt, blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov kåret til Kampens bedste med 9 ud af 12 stemmer. Heldigvis for os havde han valgt at tage med hænder i aftenens kamp, som ellers næmt kunne have endt med en ordenlig øretæve. De øvrige 3 stemmer gik til henholdsvis Jesper "Store" Søndergaard med 2 stemmer og Klaus Rafn med 1 stemme.

Næste, og sidste opgave i 2014 er mod rækkens førerhold fra Stautrup den 1. oktober på udebane.

Truppen mod Virup:

"Smørhånd" - Salling-Thomsen, "Store", "Jaap Stam", "Mik Mak" - Klaus Rafn, Lybye, Bille, "Usche" - Hansen, Kim Rafn

Bænken: "Ball"

Ret & Råd Hinnerup
Rafn El
Favrskov Erhvervscenter

FUN FACT....

Med aftenens nederlag på 3-0 er det 25 ligakampe siden vi sidst har holdt nullet. 8-0 sejren over Åbyhøj 6. maj 2013 var seneste "clean sheet".