Godt igang med den sæsonen 2012

Skrevet af Jesper 'Store' Søndergaard, den 12.04.2012

Der kan sættes mange ord på en følelsesladet indledning på sæsonen 2012. Her er blot nogle få;

 

Vi fik en sejr på 4-1 over holdet vi aldrig har slået, ja sågar aldrig spillet på hjemmebane imod, til trods for at de har været med i turneringen alle de år vi har eksisteret. Første hjemmekamp mod JAI var hvad der skulle til for at bryde den triste statistik

 

Jakob Hansen ramte en scoringsprocent på 33% i kampen mod JAI, og det endda selvom han lavede hattrick. I alt blev der noteret 9 større chancer i kampen til Hansen alene, hvilket altså resulterede i 3 scoringer. Han har dermed lagt godt ud i jagten på at tilbageerobre titlen som Topscorer - en titel der prydede hans stolte navn de første 4 sæsoner, men blev taget fra ham efter et par sløje sæsoner de sidste par år. 78 mål i 72 kampe er der dog ingen der kan argumentere imod.

 

Morten Bang var her der og alle vegne når vi var i angreb. Der var ikke mange opspil og/eller chancegivende afleveringer han ikke havde en fod med i. Det til trods blev det ikke til scoringer for hamselv. Stor indsats igen, på banen denne gang, af Sponsorchefen.

 

Kampens ubetinget bedste detalje kom i anden halvleg, hvor Mini viste overblik da han skulle tæmme en blød bold fra en JAI spiller i en upresset situation. Han "lod" bolden trille hen over foden og lige i fødderne på en anden JAI spiller som stod bag ham. Mini havde "selvfølgelig" overblik over situationen, og "havde set at JAI manden stod i offside". Vi skal være glade for at have sådan en erfaren kompetence på holdet. Det giver ro i forsvaret.... 

 

Falken Flemming (R.I.P.)  blev mindet på smukkeste vis, da spillere såvel som trænere bar sørgebind under kampen. Da kun ganske få nåede at lære Flemming at kende, inden han led den hårde skæbne i Dubai's ørken en sen lørdag eftermiddag, var det i høj grad af respekt for vores fantastiske holdkammerat og Flemmings ejer, Claus Hvass, at sørgebindene stolt blev båret.

1 kommentarSkriv kommentar

Anders

12.04.2012

Du er savnet, men ikke glemt Flemming!

Du vil for altid leve i vores hjerter...

 
Sponsorer
Din Tøjmand - Claus Hvass
Hedegaard

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor