Velgørende Bambier på glat is

Skrevet af Jesper 'Store' Søndergaard, den 14.12.2012

Så blev vi lidt klogere på hvad der venter os på indlandsisen i Grønland til marts. En "let gang træning" med spil på to ishockeymål, på et underlag ingen i truppen, ikke engang Ebbe Sand og Otto Motzfelt, nogensinde havde prøvet at spille på før....

 

Skøjtehallen i Århus lagde is til en noget anderledes velgørende træningskamp mellem "Team Støt-Grønland" og Team Støt-Afrika", med DR1 på plads med kameramand. Kampen var sat i scene for at give DR1 nogle gode optagelser til brug under Grønlandsindsamlingen, som bliver sendt på DR1 lørdag aften den 22. december, hvor Sportsdirektøren kommer på skærmen og fortæller om vores koncept  og projekter for 2013.

 

Det må have været svært for kameramanden at holde fokus på optagelserne uden at bryde grinende sammen flere gange i løbet af de små 30 minutter vi var på isen. Der var nemlig i sandhed tale om 22 velgørende "bambier" på glat is. Men det til trods fik vi stadig afviklet kampen i en velgørende ånd, med glidende tacklinger over 20-25 meter og rigtig meget løb på stedet. Kampen endte retfærdigvist i remis 3-3 (jo Muff - det er bare dig der ikke kan tælle).

 

Alle var efter kampen enige om at det havde været sk..e skægt, og vi glæder os alle til at prøve "the real thing" til marts. Støt-Afrikas målscorere var holdets to skarprettere Bang og Hansen, men Støt-Grønlands mål blev scoret af vores sportslige ambassadør Ebbe Sand (havde lovet 2 kasser inden kampen - og det løfte blev indfriet) og vores grønlandske islæt Otto Motzfelt.

0 kommentarerSkriv kommentar

 
Sponsorer

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor